Bitcoin Vastab DLT: Bitfury Pressiteated Anchorable Enterprise Blockchain | EE.concellodemelon.org

Bitcoin Vastab DLT: Bitfury Pressiteated Anchorable Enterprise Blockchain

Kas Bitfury Group korrata oma edu ettevõtte blockchain?

Long liider tulus Bitcoin tehingute töötlemise sektoris on see olnud lahtine, kuna käivitamisel laiendanud oma missiooni pakkumist usalduse võitmiseks - ja äri - maailma suurim finantsettevõtted, valitsused ja institutsioonid. Aga see on ka küsimus, et nüüd on uues kontekstis, nagu Bitfury on täna avalikustada ettevõte blockchain algatusel, mis on pikka aega olnud areng lab.

Selgus üksnes CoinDesk, Bitfury Group on avatud hankimisel oma esimese erasektori blockchain raames, kuigi see on üks, mis pakub Twist loodud idee. Nimetatakse Exonum, tarkvara eesmärk on eristada ennast DLT lahendusi võimaldades kasutajatel turvata andmeid kasutades Bitcoin blockchain.

Nagu selgitas Valeri Vavilov, tegevjuht Bitfury Group hoolimata ebakindlus protokolli tehnilise tegevuskava potentsiaalsed kliendid on tegelikult muutumas teadlik Bitcoin tugevust kõige pikema ja kõige turvalisem blockchain maailmas.

Vavilov ütles CoinDesk:

"Mida me jälgida on palju ettevõtteid ja institutsioone muutumas üha mugavamaks kasutades Bitcoin blockchain. Need järelevalve süsteemi tea Bitcoin on umbes 8-9 aastat, et see ei ole häkkinud ja et see pakub turvalisust, et ei eksisteeri kusagil mujal. "

Alexander Shevchenko, juht Exonum, rõhutas ka, kuidas mõistet, lisades krüptiandmed era-, permissioned blockchains avalikku Bitcoin blockchain tugevdaks kinnitused isegi usaldusväärsem pooled ja võrgustikud.

"Ankurdamine toob turvalisuse lahendus. Isegi kui kõik kontrollijaid kokkumängu ja tahad minna ajas tagasi ja kirjutada Exonum blockchain nad ei saa seda teha," ütles ta.

Nagu tõendeid huvi, tarkvara on ka juba kasutusel Bitfury Grupi käimasolevate projektide - kaasa arvatud selle maa pealkiri kohtuprotsessi Gruusias, samuti avalikustamata kindlustus vaeva.

Neile, kes soovivad lähemalt, lähtekoodi Exonum, kirjutatud Rust, on nüüd saadaval GitHub. Lisaks tuleb ekraanil ajal 11-linnaekskursioon, mis algab täna Hollandis, ka peatused Pekingis, Boston ja San Francisco.

Leida niši

Ikka, kinnistada andmed ei ole ainus funktsioon Exonum.

Samuti touted on auditeeritavust tarkvara pakub võimaldades arendajatel luua nii "täis klientidele", mis kinnitab kogu ajalugu süsteemi andmete ja "light klientidele", et kasutada seda rekord andmeid kontrollida.

Kuigi see võib tunduda veidi funktsioon, Shevchenko viidatud kurikuulus "Heartbleed" haavatavust, kus koodi probleem OpenSSL jäänud nii palju kui pool miljonit websitesexposed et kasutab tõendina kuidas Exonum disain võiks olla praktiline samm, et parandada Interneti süsteemid.

Nagu profileeritud The New York Times, üks peamisi küsimusi viidatud järel oli aeg, mida oleks vaja OpenSSL koodi auditeerida, samuti selle puudumine regulaarselt ülevaateid.

Võimaldades kerge klientidele, Shevchenko väidab veel sõlmed võivad osaleda Exonum võrgud, mis kontrollib ja auditeerimine andmeid, et vältida selliseid küsimusi.

"Iga kliendi tagatisi õige andmete salvestamise ja seega üldine, see on ise auditeeritav. Kõik kontrollib oma väike osa, ja sa saad selle täieliku auditi süsteemi," ütles ta.

Vavilov jätkas:

"See on tõesti oluline. Võite ehitada väga tugev blockchain saate põlistada see on Bitcoin süsteemi ja kui teie klient on ohustatud, auditeerimine aitab. See sulgeb täisring turvalisuse süsteemi."

Kulud kasutamise

Ikka, see ei ole öelda avaliku blockchains on ilma raskusteta.

Selle punktiga Bitfury Group läks nii kaugele, et tegeleda muret tõusvate costsof Bitcoin võrgu kasutamise ja kuidas nad võivad mõjutada Exonum võrgustikud, mis püüavad lõõg tehingu andmed Bitcoin.

Kuigi Bitfury ei esitanud konkreetseid arve, esindajad teatanud, et ta usub, et see kujutaks endast "odav", tänu kuidas koopiaid andmeid salvestatud Bitcoin võrgu.

Kui konsortsium kasutajad soovivad räsiandmeid, näiteks nad lihtsalt luua multi-allkirja rahakoti ja seejärel partii tehingu loomisaja peale Bitcoin blockchain, kasutades OP_RETURN funktsioon Bitcoini koodi.

Nagu isegi väga väikeste fraktsioonide Bitcoin saab salvestada täiendavat teavet, firma väidab kulud võivad olla taskukohane isegi kui Exonum süsteem toimis töötlemise nii palju kui 3000 tehingute sekundis.

"Ainus asi, mida me peame olema on Bitcoin vajate tehingutasud," Shevchenko ütles.

DLT disain

Aga kasutajad, kes ei taha Bitcoin on lisatud turvalisuse?

Teine oluline omadus Exonum on uus, nimetu konsensus algoritm väidetavalt parandab Bütsantsi rikketaluvusega protokolle kasutatakse kõige sagedamini täna laiali ledgerproofs-of-concept. Kuigi ettevõte ei avalikusta palju informatsiooni süsteemi, see kirjeldas seda kui tugevam ja suudab saavutada suuremat uptime.

Mujal Bitfury Group ütles Exonum tema rakendused võivad toetada funktsioone, sealhulgas mitme allkirja lepingud, aeg lukud ja sõnu.

Kuid intervjuus Vavilov enamasti hoida oma sihikule suurim pilt, kuidas need omadused võimaldavad seda, mida ta usub on oluline hüpe kasutamise blockchain tehnoloogiat.

Tekitamisel klassikaline võrdlus erasektori blockchains sisevõrk, Vavilov raamitud Exonum kui järgmine loomulik samm lähendades nende süsteemide ja avaliku avatud blockchains.

Vavilov ütles:

"Aastaid tagasi, kui internet hakkas, palju konservatiivne organisatsioonid ei hakata kasutama internet, lõid nad nn sisevõrk saada mugav. Mõne aja pärast kõik sisevõrgud on ühendatud internetti. Usume, et see aitab luua turvalisema ja kaugõppe süsteemi. "

Edaspidi Bitfury Group ütles, et see püüab uuendada toodet enne vabastamist ettevõte versioon Exonum lähikuudel.

BitFury GroupGeorgiaExonum

Seotud uudised

Post Funktsioon

Apple kiidab iOS-i mängude, mis viitavad Bitcoini mängijatele